ανακαίνιση airbnb χώρου
ανακαίνηση κουζίνας airbnb

Ανακαίνιση κατοικίας για Airbnb

Η ανακαίνιση μιας κατοικίας για ενοικίαση μέσω της πλατφόρμας Airbnb αποτελεί τα τελευταία χρόνια επιχειρηματική κίνηση με σκοπό την άμεση αύξηση του εισοδήματος.

Η Αναδομή, με εξειδίκευση 30 ετών στο χώρο των ανακατασκευών σε Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική, μπορεί να σας εγγυηθεί ότι το αποτέλεσμα μιας ανακαίνισης για Airbnb θα πληροί όλες τις σύγχρονες απαιτήσεις σε αισθητική, ποιότητα και ανθεκτικότητα υλικών και κατασκευών, ώστε το κατάλυμα, που θα παραλάβετε να είναι πλήρως ανταγωνιστικό.

Η ανακαίνιση μιας κατοικίας για ενοικίαση μέσω της πλατφόρμας Airbnb απαιτεί μία εντελώς διαφορετική προσέγγιση, γι’ αυτό και απαιτείται η επιλογή μιας τεχνικής εταιρείας με εμπειρία, τεχνογνωσία και εκπαιδευμένα συνεργεία.

Σε αντίθεση με ένα σπίτι, στο οποίο ζει μία οικογένεια και επομένως πρέπει να καλυφθούν οι ανάγκες συγκεκριμένων ατόμων, στην ανακαίνιση μίας κατοικίας για βραχυχρόνια ενοικίαση μέσω Airbnb πρέπει να προβλεφθούν οι ανάγκες πολλών διαφορετικών ενοικιαστών.

Από ένα κατάλυμα Airbnb περνάνε ενοικιαστές κάθε ηλικίας, από διαφορετικές χώρες και με διαφορετικό κοινωνικό υπόβαθρο. Επομένως, μέσα σε αυτό το μικρό χώρο πρέπει να υπάρχουν όλες οι σύγχρονες ανέσεις, σωστή διαρρύθμιση, καλαίσθητοι και καινούριο χώροι και φυσικά ποιοτικές κατασκευές, που θα έχουν διάρκεια στο χρόνο, θα αντέχουν στη συχνή χρήση και θα λειτουργούν άψογα.

Ανακαίνιση για Airbnb = Επιχειρηματική κίνηση

Λόγω της αυξημένης τουριστικής κίνησης στην Ελλάδα, αλλά και τις αυξημένες απαιτήσεις μεγάλης μερίδας τουριστών οι μετατροπές κατοικιών σε καταλύματα, που εκμισθώνονται βραχυχρόνια μέσω της πλατφόρμας Airbnb, κερδίζει συνεχώς έδαφος. Σήμερα η μετατροπή μιας κατοικίας σε κατάλυμα για Airbnb αποτελεί πλέον μία σίγουρη επιχειρηματική κίνηση, που όχι μόνο συμπληρώνει ικανοποιητικά το εισόδημα, αλλά μπορεί να αποτελέσει από μόνη της σημαντικό περιουσιακό στοιχείο.

Όσο πιο καλαίσθητος, φιλόξενος και καινούριος είναι ο χώρος που θα διαθέσετε προς ενοικίαση τόσο μεγαλύτερο θα είναι και το οικονομικό όφελος. Ένα κατάλυμα σωστά σχεδιασμένο, με όμορφους και λειτουργικούς χώρους θα αποφέρει υψηλότερες τιμές ενοικίασης και θα σας δώσει πολύ καλές κριτικές, ώστε να προσελκύσει και νέους ενδιαφερόμενους.

Επιπλέον, η ανακαίνιση μιας κατοικίας για ενοικίαση μέσω Airbnb θα σας δώσει αυτομάτως μεγαλύτερο πλεονέκτημα έναντι του ανταγωνισμού, ενώ ιδιαίτερα σημαντικό είναι και το γεγονός πως η απόσβεση της επένδυσης σας θα γίνει πάρα πολύ γρήγορα.

Η Αναδομή σας προσφέρει εξατομικευμένα πακέτα για κάθε κατάλυμα και ανάλογα με το αν βρίσκεται στον αστικό ιστό, σε τουριστική περιοχή ή κοντά στη θάλασσα, θα σας προτείνουμε τα καλύτερα υλικά με αντοχή στο χρόνο και τη συχνή χρήση και θα παραλάβετε ένα χώρο, που θα καλύπτει τα υψηλότερα στάνταρ.

Με την εμπειρία που έχουμε αποκομίσει γνωρίζουμε πολύ καλά πως μία σωστή ανακαίνιση θα προσδώσει αμέσως μεγαλύτερη αξία στο ακίνητο σας και θα αποτελέσει μία άριστη επένδυση.

υπνοδωμάτιο airbnb ανακαίνιση πέτρα

Τα στάδια σε μία ανακαίνιση κατοικίας για Airbnb

Ένα από τα βασικότερα πλεονεκτήματα της επιλογής τεχνικής εταιρείας με μεγάλη εμπειρία στην ολική ανακαίνιση είναι πως μπορούμε να ανταποκριθούμε σε όλες σας τις απαιτήσεις και τις ανάγκες και να σας δώσουμε τις προτάσεις μας όπου χρειάζεται για να έχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. 

Αυτό σημαίνει πως μπορούμε να ανταποκριθούμε με επαγγελματισμό και διαθέτουμε την τεχνογνωσία για κάθε περίπτωση που θα μας ανατεθεί.

ανακαίνιση τουαλέτας airbnb καθρέφτες ξύλο και διακοσμητικά

Είτε πρόκειται για μικρά διαμερίσματα, που η θέση τους είναι συνήθως κοντά στο κέντρο της πόλης και ανακαινίζονται με σκοπό να ενοικιαστούν με την ημέρα είτε πρόκειται για το διαχωρισμό μεγάλων διαμερισμάτων σε δύο ή και παραπάνω μικρότερα καταλύματα, που επίσης θα ενοικιαστούν μέσω της πλατφόρμας Airbnb.

Τόσο στην πρώτη περίπτωση όσο και στη δεύτερη η διαδικασία της ανακαίνισης χωρίζεται σε στάδια. Συγκεκριμένα, ξεκινάμε πάντα από τη μελέτη και το σχεδιασμό, ώστε να έχουν προβλεφθεί από την αρχή όλες οι αλλαγές και μετατροπές, που πρέπει να πραγματοποιηθούν  στα καταλύματα, αλλά και να έχετε την εικόνα του τελικού αποτελέσματος.

Στη συνέχεια γίνεται ο προϋπολογισμός του κόστους της κατασκευής και συμφωνείται ο χρόνος παράδοσης, κάτι που ξέρουμε πως είναι εξαιρετικά σημαντικό. Το τελικό στάδιο είναι πάντα η διακόσμηση του κάθε χώρου για να πετύχουμε το καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα.

  • airbnb05 058614bc airbnb05 058614bc
  • airbnb06 8611305e airbnb06 8611305e
  • airbnb07 9f3661fc airbnb07 9f3661fc
  • airbnb08 b7b98dd5 airbnb08 b7b98dd5
  • airbnb09 205734be airbnb09 205734be
Bed and breakfast

Εργασίες σε μία ανακαίνιση κατοικίας για Airbnb

Η ενοικίαση καταλυμάτων για Airbnb σημαίνει πως ο συγκεκριμένος χώρος θα δέχεται μεγάλο αριθμό διαφορετικών φιλοξενούμενων πράγμα που σημαίνει πως όλες οι κατασκευές και τα υλικά πρέπει να αντέχουν στο χρόνο και τη συχνή χρήση. Επιπλέον, έχει διαπιστωθεί πως όσο πιο προσεγμένος είναι ο χώρος τόσο πιο ανταγωνιστικό θα είναι το κατάλυμα και φυσικά μεγαλύτερο το μίσθωμα.

airbnb10 8bafe279

Στις περισσότερες περιπτώσεις η ανακαίνιση ενός καταλύματος για ενοικίαση μέσω Airbnb είναι ολική και περιλαμβάνει ανακατασκευή σε μπάνιο και κουζίνα, νέα δάπεδα και κουφώματα, βαψίματα, πόρτες, αλλά και θέρμανση / κλιματισμό.

Ανάλογα με το χώρο που θα ανακαινιστεί και τα τετραγωνικά του, υπάρχουν πολλές επιμέρους εργασίες που απαιτείται να γίνουν, ώστε το κατάλυμα να είναι απολύτως λειτουργικό και να προσφέρει όλες τις ανέσεις. Αυτό σημαίνει ότι σε ένα πολύ μικρό μονόχωρο διαμέρισμα πρέπει να κατασκευαστεί κουζίνα, να επεκταθεί το μπάνιο, να δημιουργηθεί χώρος για να χωρέσει το πλυντήριο ρούχων και οι απαραίτητες ηλεκτρικές συσκευές, να τοποθετηθεί θερμοσίφωνας, να υπάρξει η σωστή διαρρύθμιση για να χωρέσει διπλό κρεβάτι με ντουλάπα, να υπάρχει έπιπλο εισόδου και αρκετές άλλες διακοσμητικές κατασκευές.

Συχνές ερωτήσεις

Εκτός από την κατασκευή αναλαμβάνετε τόσο τη μελέτη όσο και το σχεδιασμό;

Φυσικά και αναλαμβάνουμε μελέτη και σχεδιασμό. Άλλωστε αποτελεί ένα πολύ βασικό βήμα, ώστε η κατασκευή, που θα ακολουθήσει να γίνει σωστά και το αποτέλεσμα να είναι το καλύτερο δυνατό.

Αναλαμβάνετε και τη διακόσμηση ενός χώρου;

Ναι αναλαμβάνουμε να σας δείξουμε βήμα βήμα πως πρέπει να γίνει το στήσιμο των επίπλων, να σας υποδείξουμε τον καλύτερο χώρο για κάθε έπιπλο και να σας δώσουμε συμβουλές διακόσμησης.

Ποιες είναι οι πιο σημαντικές εργασίες σε μια ανακαίνιση για Airbnb;

Για τη βραχυπρόθεσμη μίσθωση και λαμβάνοντας υπόψη τον ανταγωνισμό, που υπάρχει, θα πρέπει να γίνουν όλες οι εργασίες της ανακαίνισης ενός χώρου για να εισπράξετε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα.

Είπαν για εμάς

  • Η ΑΝΑΔΟΜΗ υπήρξε μια πολύ επιτυχημένη επιλογή για το σπίτι που θέλαμε να ανακαινίσουμε. Ο επαγγελματισμός και η καλή επικοινωνία ήταν τα πράγματα που εκτιμήσαμε. Παρά το γεγονός ότι δεν μπορούσαμε να είμαστε παρόντες στην ανακαίνιση λόγω απόστασης εμπιστευτήκαμε απόλυτα τους ανθρώπους της εταιρίας και δεν απογοητευτήκαμε. Οι παρατηρήσεις τους και οι προτροπές τους στο σχέδιο που είχαμε για το σπίτι ήταν απόλυτα σωστές και τις ελάχιστες που δεν ακούσαμε, τελικά το μετανιώσαμε. Συνιστώ ανεπιφύλακτα την εταιρία γιατί σε κάθε τομέα οι καλοί επαγγελματίες πρέπει να επιβραβεύονται.

    Dimitrios M.

  • Ολοι οι εργαζομενοι της εταιρείας ανταποκριθηκαν απολυτα στα καθηκοντα τους και μας εξασφαλισαν ενα αρτιο αποτελεσμα. Η Βασω με τη εγκαιρη και εγκυρη επικοινωνια και τιμολογηση ολων, ο Γιώργος με την ευρηματικοτητα και τις απειρες τεχνικες του γνωσεις, η Ελενη με την αμεση ανταποκριση της σε ολα μας τα αιτηματα, ο Δημητρης με τη συνεχη παρουσια του στο εργο, ο Αλεξης με τις επικουρικες λυσεις που προτεινε καθως και ολοι οι εργαζομενοι βοηθησαν στην απρόσκοπτη ολοκλήρωση του έργου. Τους ευχαριστούμε ολους απο καρδιας. Εαν σκέφτεστε να αναθέσετε σε καποια τεχνικη εταιρεία την ανακαίνιση του χωρου σας μη διστασετε να τους επιλεξετε.

    Aris T.

  • Αναθέσαμε στην ΑΝΑΔΟΜΗ την ολική ανακαίνιση διαμερίσματός μας στην Α. ΤΟΥΜΠΑ. Το τελικό αποτέλεσμα ξεπέρασε τις προσδοκίες μας. Υψηλός επαγγελματισμός, συνέπεια, ευγένεια, άμεση ανταπόκριση, διαρκής ενημέρωση, καινοτόμες λύσεις και ικανότητα αντίληψης των απαιτήσεων του πελάτη αποτελούν λίγα μόνο χαρακτηριστικά του τρόπου εργασίας του προσωπικού του γραφείου, χωρίς ίχνος υπερβολής. Ιδιαίτερα ευχαριστούμε το Γιώργο για την άκρως επιτυχή αναδιαμόρφωση του χώρου μας και τη Βάσω για τη διαρκή καθοδήγηση, προκειμένου να επιλέξουμε τις ιδανικότερες λύσεις σε σχέδια και υλικά.

    Eleni V.

  • Εξαιρετική συνεργασία , οργάνωση, επαγγελματισμός με εμπειρία στις ανακαινίσεις χώρων. Η ποιότητα φαίνεται από την πρώτη συνάντηση. Ο Γιώργος και η Βάσω, πάντοτε φιλικοί και συνεργάσιμοι, είναι έτοιμοι να προσφέρουν προτάσεις και λύσεις για κάθε θέμα. Προτείνουμε την "Αναδομη" για την ανακαίνιση του χώρου σας ανεπιφύλακτα!

    Erik M.

  • Επιλέξαμε την Αναδομή για την ανακαίνιση δύο χώρων μας και πραγματικά δικαιωθήκαμε για την επιλογή μας. Άψογοι επαγγελματίες, συνεπείς και με μεράκι! Ήταν δίπλα μας σε κάθε μας ανησυχία, απορία και αναποδιά που θα προέκυπτε σε όλα τα στάδια μέχρι να μας παραδοθούν τα κλειδιά. Το αποτέλεσμα και στις δύο περιπτώσεις υπέροχο! Βάσω και Γιώργο σας ευχαριστούμε για όλα! Σίγουρα θα σας προτιμούμε σε κάθε μικρή ή μεγάλη αλλαγή που θα χρειαστούμε και στο μέλλον!

    Χρύσα Χ.

Ζητήστε προσφορά

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

  • Ανακαίνιση Κατοικίας
  • Ανακαίνιση Επαγγελματικού Χώρου
  • Κατασκευή Νέας Κατοικίας
  • Κατασκευή Νέου Επαγγελματικού Χώρου

Σε Θεσσαλονίκη & Χαλκιδική

Διεύθυνση

Γυμν. Μυστακίδου 20 - Νικ. Πλαστήρα
(Προέκταση Παπάφη)
Χαριλάου, Θεσσαλονίκη
TK. 54250

Στοιχεία επικοινωνίας


© ΑΝΑΔΟΜΗ. Design & Hosting by ADVISION.