μοντέρνο γραφείο ανακαίνιση με κρυφό φωτισμό
σαλόνι σκούρο μπέζ με ξύλινα κουτιά και σίδερο

Ανακαίνιση επαγγελματικού χώρου

Η πολυετής εμπειρία μας στην Αναδομή, που φτάνει πλέον τα 30 χρόνια, μας έχει διδάξει πως η ολική ανακαίνιση επαγγελματικού χώρου δε γίνεται μόνο για να αλλάξει η διαρρύθμιση ή να επισκευαστούν οι φθορές. Πρόκειται για μία διαδικασία, που όταν πραγματοποιείται από επαγγελματίες του χώρου με τεχνογνωσία και εξειδικευμένα συνεργεία, αποτελεί μία ιδιαίτερα σημαντική επένδυση για τον ιδιοκτήτη, μέσο ενίσχυσης της ανταγωνιστικής ικανότητας της επιχείρησης, αλλά και σύγχρονο εργαλείο δουλειάς.

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την ολική ανακαίνιση επαγγελματικού χώρου τόσο στη Θεσσαλονίκη όσο και στη Χαλκιδική, ώστε να δημιουργήσουμε μία «στέγη» για κάθε σας επαγγελματικό εγχείρημα. Η ολική ανακαίνιση είναι η ιδανική λύση είτε θέλετε να αναδιαμορφώσετε το παλιό σας κατάστημα είτε η έλλειψη νεόδμητων χώρων σας έκανε να στραφείτε στην αγορά καταστήματος σε ένα σχετικά παλιό κτίριο.

Απευθυνθείτε σε μας και θα δημιουργήσουμε το δικό σας πακέτο ανακαίνισης επαγγελματικού χώρου, απόλυτα προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας, ώστε το τελικό αποτέλεσμα να είναι ένας χώρος, που θα αναβαθμίζει την εικόνα του καταστήματος σας και θα συμβάλλει στην ανανέωση του πελατειακού σας κοινού.

Ένας φιλόξενος, καθαρός, λειτουργικός και αισθητικά άψογος χώρος, που υπακούει στις απαιτήσεις της αγοράς, μετατρέπεται πολύ γρήγορα σε μέσο προσέλκυσης πελατών, καθώς ενισχύει την εικόνα και την αξία του προϊόντος, που πωλείται ή της προσφερόμενης υπηρεσίας.

Οφέλη από την ανακαίνιση επαγγελματικού χώρου

Η ολική ανακαίνιση επαγγελματικού χώρου είναι μία πολύ σημαντική διαδικασία για κάθε ιδιοκτήτη, γι’ αυτό και είναι  εξαιρετικά σημαντικό να απευθύνεστε σε μία οργανωμένη τεχνική εταιρεία όπως η Αναδομή.

Πρωταρχικός στόχος μας είναι να πραγματοποιηθεί μια σωστά μελετημένη και οργανωμένη ανακαίνιση βάσει σχεδίων, με σωστή επίβλεψη και φυσικά από έμπειρα συνεργεία, που πάντα ενημερώνονται για τις νέες τάσεις, τεχνικές και υλικά στο χώρο των ανακαινίσεων.

Οι επαγγελματίες της Αναδομής θα βρίσκονται δίπλα σας σε κάθε βήμα της διαδικασίας είτε ανακαινίζετε τον επαγγελματικό σας χώρο λόγω παλαιότητας είτε για να αναδιαμορφώσετε τη λειτουργικότητα του χώρου ή για να βελτιώσετε την αισθητική και να ανανεώσετε εξ΄ολοκλήρου την επιχείρηση σας.

Μέσα από τρεις δεκαετίες εμπειρίας μπορούμε να σας εγγυηθούμε ότι θα παραλάβετε τον ανακαινισμένο επαγγελματικό σας χώρο στο χρόνο, που συμφωνήθηκε από την αρχή και φυσικά πως η σχέση ποιότητας και τιμής είναι η καλύτερη που θα βρείτε στην αγορά.

Εμείς γνωρίζουμε πως η ολική ανακαίνιση επαγγελματικού χώρου θα σας δώσει τη δυνατότητα να διαμορφώσετε το παλιό σας κατάστημα ή γραφείο με τέτοιο τρόπο, που θα εξυπηρετεί τις ανάγκες στο επιχειρηματικό σας εγχείρημα, αντί να προσπαθείτε να προσαρμόσετε τις ανάγκες σας στους ήδη υπάρχοντες χώρους. Ξέρουμε πως, όπως όλοι μας, περνάτε στον επαγγελματικό σας χώρο ένα πολύ μεγάλο κομμάτι της ημέρας σας και όταν είναι σωστά οργανωμένος και λειτουργικός συμβάλλει στη βελτίωση της διάθεσης και φυσικά στην αύξηση της παραγωγικότητας.

Επιπλέον, η ανανέωση ενός χώρου προσελκύει νέο κοινό και ενισχύει τους δεσμούς με το υπάρχον, καθώς ο πελάτης αντιλαμβάνεται πως τυγχάνει σεβασμού και ανταποκρίνεται ανάλογα.

  • epaggelmat03 f6273052 epaggelmat03 f6273052
  • epaggelmat04 309ecb49 epaggelmat04 309ecb49
  • epaggelmat05 ef5c20fc epaggelmat05 ef5c20fc
  • epaggelmat06 657d4835 epaggelmat06 657d4835
  • epaggelmat07 1bf0546b epaggelmat07 1bf0546b
Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Τα στάδια της ανακαίνισης

Εργαζόμαστε με επαγγελματισμό και συνέπεια, ώστε η ανακαίνιση του επαγγελματικού χώρου σας να γίνει με τον πιο αξιόπιστο τρόπο, χωρισμένη σε απλά και κατανοητά βήματα.

Το πιο σημαντικό στάδιο στην ανακαίνιση επαγγελματικού χώρου είναι η σωστή μελέτη και ο σχεδιασμός. Αυτό σημαίνει ότι θα δούμε το χώρο σας και θα ακούσουμε με προσοχή τις ανάγκες, τις προτάσεις και τις επιθυμίες σας.

Στη συνέχεια θα σχεδιάσουμε τον καινούριο σας επαγγελματικό χώρο, κατάστημα, γραφείο ή ιατρείο, με τις βελτιώσεις τις οποίες θα προτείνουν μηχανικός, αρχιτέκτονας και διακοσμητής. Επίσης, ιδιαίτερα σημαντικό θεωρείται να προϋπολογίσουμε σωστά το κόστος, ώστε να μην υπάρξουν «εκπλήξεις», που μπορεί να σας βγάλουν εκτός προγράμματος.

Αφού γίνει η μελέτη και ο αρχιτεκτονικός σχεδιασμός τότε περνάμε στη φάση των αποξηλώσεων και των καθαιρέσεων. Επόμενο βήμα είναι οι υδραυλικές, αποχετευτικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις και οι τοποθετήσεις πλακιδίων στο μπάνιο και τα δάπεδα.

Ακολουθούν επιχρίσματα, γυψοσανίδες, σπατουλαριστά και βαφές και μπαίνοντας πλέον στην τελική ευθεία οι τοποθετήσεις επίπλων, επιγραφών, φωτιστικών και ειδών υγιεινής. Αφού πραγματοποιηθεί και ο έλεγχος καλής λειτουργίας, σας παραδίδουμε το έργο με τις ολόψυχες ευχές μας για καλές δουλειές.

Ποιες εργασίες περιλαμβάνει η ανακαίνιση

Κάθε ανακαίνιση είναι μοναδική και αντιπροσωπεύει τις ανάγκες σας, το γούστο και τους σκοπούς που θέλετε να επιτύχετε. Εμείς θα σας βοηθήσουμε να αποφασίσετε και να υλοποιήσετε τα σχέδια για τον καινούριο σας χώρο και να του προσδώσουμε ένα νέο επαγγελματικό προφίλ.

Σε μία ανακαίνιση επαγγελματικού χώρου συνήθως υπάρχουν πέντε στάδια, στα οποία χωρίζονται οι εργασίες, ώστε να πραγματοποιηθούν με τον πιο επαγγελματικό τρόπο:

  • Αλλαγές στις όψεις και επιγραφές, ανάλογα με το είδος του επαγγελματικού χώρου.

  • Νέα εσωτερική διαρρύθμιση των χώρων.

  • Ψευδοροφές, εξαερισμοί και φωτισμός.

  • Αλλαγές στα δάπεδα, αλλά και τα μπάνια.

  • Αντικατάσταση σε υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, αλλά και στο σύστημα θέρμανσης.

Αυτό που έχει ιδιαίτερη σημασία στην ανακαίνιση επαγγελματικού χώρου είναι να πετύχουμε σωστή εργονομία του χώρου, να υπάρχει η κατάλληλη ηχομόνωση και φωτισμός, που θα αναδεικνύει τους χώρους της επιχείρησης και φυσικά να τηρηθεί ο χρόνος παράδοσης του έργου. Κάθε ένα από αυτά είναι εξίσου σημαντικό για εμάς, γι’ αυτό και εγγυόμαστε όχι μόνο για την ποιότητα των εργασιών, αλλά και για την τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων.

ανακαίνιση αίθουσα συνεδριάσεων μεταλλικές καρέκλες λευκό τραπέζι μεγάλο

Συχνές ερωτήσεις

Η διάρκεια της ανακαίνισης ενός επαγγελματικού χώρου είναι σημαντικός παράγοντας. Πως ξέρω ότι θα τηρηθούν οι χρόνοι;

Ο χρόνος είναι πραγματικά πολύ σημαντικός, γι’ αυτό και εμείς στην Αναδομή πραγματοποιούμε πρώτα τη μελέτη, ώστε να συμπεριληφθούν όλες οι απαιτούμενες αλλαγές και να επιλύσουμε όλα τα τεχνικά θέματα και στη συνέχεια περνάμε στη φάση της κατασκευής. Με τον τρόπο αυτό έχουμε τον απόλυτο έλεγχο των εργασιών και τηρούμε τα χρονοδιαγράμματα, γιατί γνωρίζουμε πως κάθε επαγγελματίας θέλει να παραμείνει η επιχείρηση του κλειστή όσο το δυνατόν για μικρότερο χρονικό διάστημα.

Απαιτείται άδεια πολεοδομίας για την ανακαίνιση και ποιος το αναλαμβάνει;

Εάν υπάρξει αλλαγή στη διαρρύθμιση του επαγγελματικού χώρου, π.χ. στις τοιχοποιίες τότε χρειάζεται να εκδοθεί η άδεια μικρής κλίμακας. Εάν δεν αλλάξει η διαρρύθμιση τότε απαιτείται να εκδοθεί μόνο η βεβαίωση του άρθρου 30. Ωστόσο, τις διαδικασίες αυτές τις αναλαμβάνει η εταιρεία μας και δε χρειάζεται να ανησυχείτε για τίποτα.

Αναλαμβάνετε την αποκομιδή των μπαζών ή πρέπει να το κάνω μόνος μου;

Ναι εννοείται πως η αποκομιδή μπαζών είναι δική μας δουλειά και συμπεριλαμβάνεται στις υποχρεώσεις μας σε μία ανακαίνιση επαγγελματικού χώρου.

Είπαν για εμάς

  • Η ΑΝΑΔΟΜΗ υπήρξε μια πολύ επιτυχημένη επιλογή για το σπίτι που θέλαμε να ανακαινίσουμε. Ο επαγγελματισμός και η καλή επικοινωνία ήταν τα πράγματα που εκτιμήσαμε. Παρά το γεγονός ότι δεν μπορούσαμε να είμαστε παρόντες στην ανακαίνιση λόγω απόστασης εμπιστευτήκαμε απόλυτα τους ανθρώπους της εταιρίας και δεν απογοητευτήκαμε. Οι παρατηρήσεις τους και οι προτροπές τους στο σχέδιο που είχαμε για το σπίτι ήταν απόλυτα σωστές και τις ελάχιστες που δεν ακούσαμε, τελικά το μετανιώσαμε. Συνιστώ ανεπιφύλακτα την εταιρία γιατί σε κάθε τομέα οι καλοί επαγγελματίες πρέπει να επιβραβεύονται.

    Dimitrios M.

  • Ολοι οι εργαζομενοι της εταιρείας ανταποκριθηκαν απολυτα στα καθηκοντα τους και μας εξασφαλισαν ενα αρτιο αποτελεσμα. Η Βασω με τη εγκαιρη και εγκυρη επικοινωνια και τιμολογηση ολων, ο Γιώργος με την ευρηματικοτητα και τις απειρες τεχνικες του γνωσεις, η Ελενη με την αμεση ανταποκριση της σε ολα μας τα αιτηματα, ο Δημητρης με τη συνεχη παρουσια του στο εργο, ο Αλεξης με τις επικουρικες λυσεις που προτεινε καθως και ολοι οι εργαζομενοι βοηθησαν στην απρόσκοπτη ολοκλήρωση του έργου. Τους ευχαριστούμε ολους απο καρδιας. Εαν σκέφτεστε να αναθέσετε σε καποια τεχνικη εταιρεία την ανακαίνιση του χωρου σας μη διστασετε να τους επιλεξετε.

    Aris T.

  • Αναθέσαμε στην ΑΝΑΔΟΜΗ την ολική ανακαίνιση διαμερίσματός μας στην Α. ΤΟΥΜΠΑ. Το τελικό αποτέλεσμα ξεπέρασε τις προσδοκίες μας. Υψηλός επαγγελματισμός, συνέπεια, ευγένεια, άμεση ανταπόκριση, διαρκής ενημέρωση, καινοτόμες λύσεις και ικανότητα αντίληψης των απαιτήσεων του πελάτη αποτελούν λίγα μόνο χαρακτηριστικά του τρόπου εργασίας του προσωπικού του γραφείου, χωρίς ίχνος υπερβολής. Ιδιαίτερα ευχαριστούμε το Γιώργο για την άκρως επιτυχή αναδιαμόρφωση του χώρου μας και τη Βάσω για τη διαρκή καθοδήγηση, προκειμένου να επιλέξουμε τις ιδανικότερες λύσεις σε σχέδια και υλικά.

    Eleni V.

  • Εξαιρετική συνεργασία , οργάνωση, επαγγελματισμός με εμπειρία στις ανακαινίσεις χώρων. Η ποιότητα φαίνεται από την πρώτη συνάντηση. Ο Γιώργος και η Βάσω, πάντοτε φιλικοί και συνεργάσιμοι, είναι έτοιμοι να προσφέρουν προτάσεις και λύσεις για κάθε θέμα. Προτείνουμε την "Αναδομη" για την ανακαίνιση του χώρου σας ανεπιφύλακτα!

    Erik M.

  • Επιλέξαμε την Αναδομή για την ανακαίνιση δύο χώρων μας και πραγματικά δικαιωθήκαμε για την επιλογή μας. Άψογοι επαγγελματίες, συνεπείς και με μεράκι! Ήταν δίπλα μας σε κάθε μας ανησυχία, απορία και αναποδιά που θα προέκυπτε σε όλα τα στάδια μέχρι να μας παραδοθούν τα κλειδιά. Το αποτέλεσμα και στις δύο περιπτώσεις υπέροχο! Βάσω και Γιώργο σας ευχαριστούμε για όλα! Σίγουρα θα σας προτιμούμε σε κάθε μικρή ή μεγάλη αλλαγή που θα χρειαστούμε και στο μέλλον!

    Χρύσα Χ.

Ζητήστε προσφορά

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

  • Ανακαίνιση Κατοικίας
  • Ανακαίνιση Επαγγελματικού Χώρου
  • Κατασκευή Νέας Κατοικίας
  • Κατασκευή Νέου Επαγγελματικού Χώρου

Σε Θεσσαλονίκη & Χαλκιδική

Διεύθυνση

Γυμν. Μυστακίδου 20 - Νικ. Πλαστήρα
(Προέκταση Παπάφη)
Χαριλάου, Θεσσαλονίκη
TK. 54250

Στοιχεία επικοινωνίας


© ΑΝΑΔΟΜΗ. Design & Hosting by ADVISION.